Utlåtande från gruppcoaching på arbetsplats

”Vi upplevde studiedagen inspirerande och utmanade. Cecilia brinner för detta ämne och hon gav oss redskap för att kunna bedriva utomhuspedagogik både teoretiskt och praktiskt samt att vi fick reflektera och relatera till vår undervisning. Vi fick många konkreta tips och övningar på hur olika ämnen och lektionsplaneringar kan passa i uteklassrummet. Allt hade en tydlig koppling till läroplanen och aktuell forskning. Vi hade en härlig dag med mycket skratt.

Rektor Ljungbyskolan

”Redan från början på vandringen noterade jag Cecilias energi och sällsynta kombo av lek och allvar i det som hon företog sig. Hon peppade gruppens medlemmar på ett positivt sätt som inte bara stärkte individen utan hela gruppen. Hon använde sin pedagogiska förmåga på ett underbart sätt – och med den erfarenheten jag har – kunde bara notera – vilken härlig unik person och tänk hur många rigida organisationer skulle kunna bli mer lättsamma utan att ge avkall på professionalitet om Cecilia fick möjlighet att utifrån sitt perspektiv coacha exempelvis en ledningsgrupp. Vi bollade mycket under timmar av vandring och strapatser och jag är glad att Cecilia nu kan erbjuda sina tjänster inom ledarutveckling och coaching utanför skolans värld. Om ni vill våga vara annorlunda – kontakta Cecilia idag. Jag kan varmt rekommendera Cecilia – Jag kan utlova ett underbart möte som ger energi.”

Christer Nedström, Manager Consultant på CENEM International AB

”Under det två kvällar du varit hos oss har du givit oss mängder av idéer och låtit oss prova på olika lärande aktiviteter. (Vi har även förstått att vi är fyra förskolor med vinnarskallar ;))

Du har inspirerat oss till att flytta ut vår verksamhet och fått igång tankar om hur vi skall inspirera barnen och dess lärande.
Vi är nu i skogen nästan varje dag och hittar på en massa rolig saker och det är fantastiskt att se hur barnens ögon glittrar.

Barnen älskar när vi tar fram ”korgen” med dagens utomhusutmaningar.”

Marie, Stiftelsen Falkenbergs Montessoriskolor.

Utlåtanden från individuell coaching

”Tack för den värdefulla coachningen. Helt underbart att få lära känna sig själv efter 50 år.”

//Karin

”Känner att jag fått verktyg att hitta min energi igen och då ger det mig energi att ta tag i nya utmaningar.”

//Christina

Cecilias värme och närhet gör att jag känner mig sedd och bekräftad. //Emma

Jag började hos Cecilia under min semester 2019. Jag skulle gå på 5 stycken coachtillfällen.

Det var med skräckblandad förtjusning jag tog mig an detta. Jag har dock alltid vetat att om jag får jobba med mina tankar och känslor i samband med samtal så kan jag nå riktigt bra saker.

Mitt mål med coachingen var att jag skulle komma igång med att promenera, att väcka min kropp igen efter ett längre avbrott från träning. Kan tänkas som ett ”lätt” mål men inte för mig och det visste jag.

Jag kände redan efter en kvart tillsammans med Cecilia att jag hade valt rätt metod för mig! Cecilia har en förmåga att få en att tänka en tanke ett litet snäpp längre och det gjorde att jag många gånger kom fram till saker och väckte upp för nya vägar som jag inte trodde jag skulle hitta. Jag lärde mig massa nya saker om mig själv! Jag tycker faktiskt om mig själv lite mer efter dessa tillfällen, jag är bra! Skön känsla det där.

Jag rekommenderar starkt att våga testa coaching med Cecilia! Det kan vara ett av det viktigaste och roligaste valen du gör för dig själv på länge, jag har lärt mig massor!!

Tack Cecilia för att du hjälpte mig hitta svaren i mig själv för att kunna lyckas!

// Linda