Paketlösningar för bästa resultat

Jag erbjuder olika paketlösningar för bästa resultat. Arbetsplatsen kan exempelvis välja att prenumerera på coaching där medarbetarna en gång i månaden har möjlighet att boka tid efter behov. Jag har också lösningar för stöd åt enskilda medarbetare. Längst ner hittar ni också mitt guld- silver och bronspaket! 

Prenumerationspaket - coaching på arbetsplatsen

Jag kommer till er en gång i månaden då personalen har möjlighet att boka enskilda coachsamtal. Jag finns där mellan kl. 8-17 och kan då få in 9 samtal á 45 min. Det fungerar på samma sätt som företag som erbjuder massage på arbetsplatsen.

Ni tillhandahåller ett ledigt rum och jag har med mig det andra som behövs.

Coachingpaket för medarbetaren

Detta paket erbjuds till medarbetaren som vill växa i sin roll och som vill nå bättre resultat i sitt arbete. Eller till medarbetaren som av någon anledning inte fungerar i arbetsgruppen. Eller medarbetaren som behöver särskilt stöd i en fråga.

Samtalen är på á 60 min och moms tillkommer.

 

Guldpaketet

  • 5 workshops á 90 min där vi jobbar mot ert mål genom samtal och övningar. Önskas en teambuildingsdag finns det möjlighet att köpa till det till reducerat pris.
  • 20 enskilda samtal á 60 min. Jag samtalar enskilt med personerna för att jobba fram varje individs sätt att arbeta för att nå målet.
  • 3 enskilda samtal á 60 min med chefen för att finna dennes styrka att på bästa sätt leda sina medarbetare till målet.

Silverpaketet

  • 3 workshops á 90 min där vi jobbar mot ert mål genom samtal och övningar. Önskas en teambuildingsdag finns det möjlighet att köpa till det till reducerat pris.
  • 15 enskilda samtal á 60 min. Jag samtalar enskilt med personerna för att jobba fram varje individs sätt att arbeta för att nå målet.
  • 2 enskilda samtal á 60 min med chefen för att finna dennes styrka att på bästa sätt leda sina medarbetare till målet.

Bronspaketet

  • 2 workshops á 90 min där vi jobbar mot ert mål genom samtal och övningar. Önskas en teambuildingsdag finns det möjlighet att köpa till det till reducerat pris.
  • 10 enskilda samtal á 60 min. Jag samtalar enskilt med personerna för att jobba fram varje individs sätt att arbeta för att nå målet.
  • 1 enskilt samtal á 60 min med chefen för att finna dennes styrka att på bästa sätt leda sina medarbetare till målet.

Ren teambuilding

Ni kan anlita mig som en del av er kick-off eller ATP. Jag skräddarsyr mitt upplägg utefter era behov och önskemål och aktiviteterna tar 4 timmar. Prisexempel ser ni här nedan.