Paketlösningar för bästa resultat

Jag erbjuder olika paketlösningar för bästa resultat. Arbetsplatsen kan exempelvis välja att prenumerera på coaching där medarbetarna en gång i månaden har möjlighet att boka tid efter behov. Jag har också lösningar för stöd åt enskilda medarbetare. Längst ner hittar ni också mitt guld- silver och bronspaket! 

Prenumerationspaket - coaching på arbetsplatsen

Jag kommer till er en gång i månaden då personalen har möjlighet att boka enskilda coachsamtal. Jag finns där mellan kl. 8-17 och kan då få in 9 samtal á 45 min. Det fungerar på samma sätt som företag som erbjuder massage på arbetsplatsen.

Ni tillhandahåller ett ledigt rum och jag har med mig det andra som behövs.

Coachingpaket för medarbetaren

Detta paket erbjuds till medarbetaren som vill växa i sin roll och som vill nå bättre resultat i sitt arbete. Eller till medarbetaren som av någon anledning inte fungerar i arbetsgruppen. Eller medarbetaren som behöver särskilt stöd i en fråga.

Samtalen är 60 minuter.

En välmående arbetsplats

Idag rusar våra liv fram både på arbetsplatsen och privat och det gör att en obalans i hälsan smyger sig på. Därför är det viktigt att satsa på hälsans betydelse på arbetsplatsen. Friska ledare och medarbetare ger en hälsosam organisation.

Vi vill alla känna att vi kan bidra, vara produktiva i samhället och vara en produktiv medarbetare på arbetsplatsen. Här gäller det att hitta balansen så att man inte hamnar i sjukskrivning och utmattning.

I paketet ingår
  • 2 workshops
  • Induviduell coaching 3 samtal/medarbetare
  • Kartläggning och behovsanalys.
  • Verktyg för att växa, utvecklas och nå full potential.

Ren teambuilding

Ni kan anlita mig som en del av er kick-off eller ATP. Jag skräddarsyr mitt upplägg utefter era behov och önskemål och aktiviteterna tar 4 timmar.