Fyll dig med positiva tankar

Visste du att 90% av tankarna som du tänker idag tänkte du redan igår?

Första gången jag läste detta satt jag och funderade en bra stund. Jag kom fram till att det är än viktigare att börja tänka positiva tankar. Om jag fyller mina tankar med positivitet betyder det att det blir en enorm förändring och resultat.

Vad händer i hjärnan med all information som vi ger den? Tänk er att hjärnan är som en hushållsassistent och den producerar massor av tankar. Den tar hand om alla ingredienser som ni ger den och jobbar runt runt runt. Den urskiljer inte på något av det du stoppar i den, den bara jobbar på. Precis så är det med tankarna som du ger din hjärna. Hjärnan tar hand om alla dina tankar och arbetar runt runt runt. Så vilka tankar vill du att din hjärna ska uppmärksamma! Vilka 90% vill du uppleva igen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *